(iOS) Candy Manor - Home Design багато ресурсів зламати
Mar 9, 2022 11:27:19 GMT -5
Post by travofanemun on Mar 9, 2022 11:27:19 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Candy Manor - Home Design ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Candy Manor - Home Design IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ багато ресурсів зламати ▞▞▞
▞▞▞ Candy Manor - Home Design 2022 version ▞▞▞
Забагато реклами!! В іншому випадку це мила гра!
Я вже замінив міні-бар у другій кімнаті, але коли я повернувся пізніше, він був у колишньому стані, і з тих пір пройшли тижні, але він не змінився. Будь ласка, виправте це, мені дуже подобається ця гра!
Мені подобається ця гра, і я принаймні можу прикрашати, і мені не потрібно чекати, щоб грати, але реклама кожного разу трохи завищена, тому я оцінив її на трійку
Я люблю гру, тому що рівні не дуже важко пройти. У мене з грою одна проблема: вся реклама. Я розумію, що саме реклама робить гру безкоштовною, але чи має бути реклама після кожного раунду. 2: Друга проблема, яку я маю, полягає в тому, що для оформлення однієї кімнати потрібно занадто багато часу та забагато зірок... СПОЧАТКУ ЦЕ БУЛО ВЕСЕЛО, А ТЕПЕР МЕНІ НУДНО.
Гра почалася чудово, зараз я сиджу з 90 зірками і не можу виконувати жодних завдань, думаю, що настав час видалити гру
Гра «Садиба цукерок». Гра дуже складна. добре потренувати свою увагу, що робити для наступного рівня. чим більше ти йдеш, тим більше досягаєш. гра формує нашу відповідальність.
Гра захоплююча і приємна. Але як тільки ви досягнете вищих рівнів, вас чекає розчарування, тому що їх занадто багато, а коли я говорю забагато, повірте мені, на кожному кроці є ДОДАТКИ. І це дійсно дратує кожного разу 😖 Але крім того, що це додає, гра хороша, і моїй молодшій сестрі вона подобається. Дякую!
Після досягнення точки, я не отримую подальші рівні для ремонту, я можу лише грати в гру, але не можу відремонтувати будинок
Все хорошо😍🤑
Розважатись. Прикраса w мрії. Поки що все одно. Ще багато роботи. Побачимо👍
Вам потрібно виправити свою гру, вона зупиняється занадто багато разів. Потрібно виправити вашу рекламу, вашу гру тощо...
Suspects: Mystery Mansion Aksyon ntf
Дуже гарна програма, щоб відволіктися від стресу, але чому ви не можете збільшити кількість стартів, тому що чим більше ви прикрашаєте старти, це збільшується, тому я думаю, що буде краще, якщо ви я буду збільшувати зірки, зароблені після кожної гри
Гарна гра.. Але кількість зірочок потрібно збільшити. Наприклад:- для 1 рівня слід надати принаймні від 3 до 5 зірок, а також має бути доступний більший вибір.
Грав добре, зараз він навіть не завантажуватиме наступний етап після всіх рівнів, які я пройшов, і тепер він не дозволить мені нічого робити, не завантажить або дозволить мені відремонтувати особняк, ніби я працював так, щоб досягти рівня 600, а потім почав зіпсуйся... ця гра відстойна
Це так весело грати, тому я пропоную вам, діти, пограти в це дуже весело та захоплююче
Це хороша гра. Але після досягнення певного рівня вони кажуть «скоро 1000 ⭐», щоб рухатися далі. На 768.
Фейкова гра. Сайт сильно зависає.
Чудова гра, поки ви не досягнете рівня 1611 і більше не буде завдань, чи гра закінчена, чи це збій у грі, тому що ви все ще можете грати в рівні. Ну і що тепер?
Після того, як я закінчив кінотеатр, залишилося лише стіну за сходами, але вікно завдань порожнє, в чому проблема?
Загружай, гра супер!
Схоже на гру. Мені не подобається, що прикрашати кімнати коштує стільки зірок. Інші ігри, подібні до цієї, - це 1,2, можливо, 3, але 4 і вище - це трохи багато, ви не згодні.
Нещодавнє оновлення змусило цю програму постійно переробляти кінозал або сцену. До цього в ньому були деякі збої. Ніби я зробив би кімнату, але вона не зберегла б те, що я зробив. І воно продовжує виходити за межі будинку. Ви ніколи не тестували свою програму на іншому телефоні? Чи всі ми маємо різні збої в залежності від того, який у вас телефон? Мені сподобалася гра, тому що вона не була такою важкою, як деякі ігри, щоб звести вас з розуму. Сподіваюся, ви зможете усунути проблеми.
Це хороша гра, але уповільніть її, будь ласка.
Забагато екранів, просто хочу грати в гру, а не перемикатися з екрана на екран і чекати, щоб сповільнитися.
Мені подобається гра, але вона зависла чи щось таке і не дає мені продовжити
Гра хороша, але щойно перестала приносити нове завдання, я також стикаюся з певною проблемою, але це 👍👍👍👍👍
Candy Manor - Home Design عمومی pep
Тільки почав грати. Потрібно день-два.
Подобається сюжетна лінія та ідеї декорування, чудова графіка дуже захоплююча та цікава гра
Була б чудовою розслаблюючою грою, якби не було мільйонів реклами. Більше не можна турбуватися
Candy Manor - Home Design নৈমিত্তিক tra
Була б гарна гра, якби не було так багато доповнень, це відриває від гри, це дуже засмучує, коли додавання не дає людині повернутися до гри. Мені довелося починати гру заново тричі, дуже дуже неприємно. Тож я закінчив з цією грою. Шлях до багатьох доповнень. Я б поставив 1/2 зірки, якби це дозволило.
Чому вам потрібно отримати 1000☆, щоб піднятися на інший рівень, який не створює жодних сцен. Це велике падіння в грі, на яке вам, хлопці, потрібно звернути увагу, тому що я не єдиний, хто говорить про це. Мені дуже подобається ця гра, але ця штука 1000☆ — це божевілля, а також написано «скоро?» Що це означає, що він ще не вийшов? Будь ласка, усуньте цю проблему, я хотів би продовжити гру.
Чудово, але занадто багато реклами
Гра дуже цікава, але занадто багато реклами
можна було б поставити вищу оцінку, якби не постійна реклама...... або якщо б не довелося виходити з гри, щоб позбутися реклами та часто перезапускати гру...
Немає можливості змінити мову.
Це дуже весела гра для містера та моєї внучки, якій 5 років, ми граємо разом по черзі й проходимо рівні, не розчаровуючи її. Дякую вам, хлопці
Не дуже добре, він продовжує глюкати
Ця гра більше схожа на додаток для перегляду реклами. При кожному кліку з’являється реклама. Через цю дратівливу рекламу навіть не можу правильно грати в гру. Мають бути обмеження на показ реклами. Не можу витрачати час на перегляд реклами, коли ви відкриваєте гру, коли натискаєте, щоб перейти до наступної гри, коли натискаєте кнопку «Грати», а після гри грайте 1 на менует і дивіться 10-хвилинну рекламу.
Це дуже гарна гра, але єдина проблема, яку я маю, це кількість зірок, отриманих від кожної гри, одна зірка, одна гра, що дуже дратує, тому що коли ви переходите на вищі рівні, кількість зірок збільшується для оновлення, ніж те, що ви отримуєте від кожної гри